COOL PARTNERS -Firma de consultanta ce a fost creata de catre Per S Nielson si partnerul sau Thomas Lund, in Danemarka.

Compania se adreseaza segmentului industrial și celui comercial cu capacitati mari de refrigerare

 Domeniile principale de focus sunt rezolvarea problemelor, revizuirea și optimizarea sistemelor existente și a noilor conceptii prin proiectarea, dezvoltarea echipamentelor la nivel avansat pentru segmentul de refrigerare.

Soluțiile deja dezvoltate abordează problemele cunoscute în sistemele de răcire insa, intr-o maniera inovativa, cu o operare extrem de eficientă și simplă, având ca rezultat economisirea investitiei pe latura de exploatare prin:

Sisteme de cascadă CO2 – cu sau fără decongelare cu gaze fierbinți

Sisteme transcritice de CO2

Manipularea aerului și a apei în sistemele de răcire

Retur de ulei cu purificare încorporată

Analiza uleiului – diagnoza sistemului

Calcul termodinamic și proiectarea sistemelor, schimbătoarelor de căldură sau a vaselor Dezvoltarea software-ului de calcul tehnic.

Proiectarea echipamentelor de proces

Cu toate acestea, numeroși antreprenori și / sau utilizatori finali nu abordează aceste probleme, provocând mai multe efecte secundare ca un eveniment comun în sistemele de refrigerare:

Creșterea presiunii de condensare

Temperatura de evaporare mai mică decât este necesară

Creșterea consumului de ulei

Degradarea uleiului

Numele  de Cool Partners reflectă viziunea companiei de a deveni un partener valoros pentru contactori, producătorii de echipamente și utilizatorii finali.

Denumirea reflectă, de asemenea, relația de lucru dintre cei doi proprietari, ale căror medii și abilități diferite se combină într-o acoperire largă a industriei de refrigerare.

Tehnologia extensivă a produselor și a sistemelor, combinată cu o puternică cunoaștere, rezultă o echipă ce s-a dovedit a produce soluții excelente.

Newsletter

Abonare la newsletter


© 2019 AB Tehnic Profesional Design: Live Design