Despre noi

Cine suntem

AB Tehnic Profesional SRL este o companie românească specializată în distribuția sistemelor, a echipamentelor de refrigerare și HVAC pe piața din România, Republica Moldova și Bulgaria. Compania noastră furnizează o varietate de produse eficiente din punct de vedere energetic destinate acestei industrii, dar și altor domenii adiacente cum ar fi: monitorizarea de gaz, panouri solare, sisteme pentru circuitul apei precum și echipamente , servicii de automatizare și întreținere (analizatori pentru performanță), sisteme de depistare a scurgerilor de agent frigorific.

Compania și-a început activitatea în anul 2002 oferind servicii de consultanță HACCP, proiectare și consultanță pentru industria alimentară și frigorifică, iar, ulterior, în 2010 a devenit distribuitor principal de echipamente dedicate HVAC.

Scopul nostru este de a oferi echipamente pentru diverse proiecte, de a reduce consumul de energie, a costurilor de întreținere, în același timp asigurând calitate, siguranța produselor răcite si un mediu sigur și confortabil pentru achiziții. Nu numai cunoașterea componentelor, dar și a agentilor frigorifici naturali cum ar fi NH3,CO2 sau propan, a oricăror tipuri de freon contribuie la combinarea produselor fiabile și inovatoare cu o poziție unică prin tehnicile prezentului și viitorului.

Împreună cu furnizorii nostri, abordăm problemele și provocările cu care se confruntă clienții de pe piață, rezultănd atingerea obiectivelor de afaceri într-un interval redus de timp și într-un mod profesional.

Ne orientăm spre a deveni furnizor-lider de echipamente HVAC&R pentru varii industrii precum  industria alimentara sau cea chimică, prin intermediul clienților nostri-instalatorii.


Misiunea noastră

Scopul nostru este de a furniza soluţii performante, nu doar simple produse.

Numele ‘AB Tehnic Profesional’ reflectă obiectivul companiei de a deveni o referință în materie de  profesioniști de încredere pentru furnizori, producători de echipament, instalatori şi utilizatori finali.

Ambiţiile noastre  sunt creşterea continuă, îmbunătăţirea constantă a serviciilor și perfectarea relațiilor atât cu clienții, cât și cu furnizorii noștri.

Oferim consultanţă şi proiectare pentru realizarea oricărui tip de instalaţie frigorifică de la A la Z.

Este convingerea noastră fermă că suntem cei mai calificaţi pentru a vă asista în acest proces.


Servicii

Referitor la design şi inginerie, vă punem la dispoziție următoarele module:

     • Studiu Pre-design/ Consultanţă
     • Design final
     • Proiectare
     • Inginerie
     • Oferirea de soluţii
     • Ofertare
     • Managementul construcţiei

Newsletter

Abonare la newsletter


© 2022 AB Tehnic Profesional Design: Live Design