Despre noi

Cine suntem

AB Tehnic Profesional SRL este o companie românească specializată în distribuția sistemelor, a echipamentelor de refrigerare și HVAC pe piata din Romania, Republica Moldova si Bulgaria. Compania noastră furnizează o varietate de produse eficiente din punct de vedere energetic destinate acestei industrii, dar și altor domenii adiacente cum ar fi: monitorizarea de gaz, panouri solare, sisteme pentru circuitul apei precum și echipamente , servicii de automatizare și întreținere (analizatori pentru performanță), sisteme de depistare a scurgerilor de agent frigorific.

Compania si-a inceput activitatea in anul 2002, oferind servicii de consultanta HACCP, proiectare si consultanta pentru industria alimentara si frigorifica, iar ulterior in 2010, a devenit distribuitor principal de echipamente dedicate HVAC.

Scopul nostru este de a oferi echipamente pentru diverse proiecte, de a reduce consumul de energie, a costurilor de întreținere, asigurand calitate, siguranța produselor racite si un mediu sigur și confortabil pentru achiziții. Nu numai cunoașterea componentelor, dar și a agentilor frigorifici naturali, cum ar fi NH3,CO2 sau propan, a oricaror tipuri de freon, contribuie la combinarea produselor fiabile și inovatoare cu o poziție unică prin tehnicile prezentului și viitorului.

Impreuna cu furnizorii nostri, abordam problemele și provocările cu care se confruntă clienții de pe piață, rezultand atingerea obiectivelor de afaceri intr-un interval redus de timp si intr-un mod profesional  .

Ne orientam spre a deveni lider-furnizor pentru industria HVAC&R, industria alimentara si chimica, prin intermediul clientii nostri-instalatorii locali.


Misiune

Scopul nostru este de a furniza soluţii performante, nu doar simple produse. Oferim consultanţă şi proiectare pentru realizarea oricărui tip de instalaţie frigorifică de la A la Z, dar, clientul decide de fiecare dată asupra pasului următor.

Referitor la design şi inginerie, vă oferim următoarele module:

  • Studiu Pre-design/ Consultanţă
  • Design final
  • Proiectare
  • Inginerie
  • Oferirea de soluţii
  • Ofertare
  • Managementul construcţiei

Viziune

Numele ‘AB Tehnic Profesional’ reflectă viziunea companiei de a deveni un profesionist de încredere pentru furnizori, producători de echipament, instalatori şi utilizatori finali.

Ambiţiile noastre pentru AB Tehnic Profesional sunt creşterea continuă şi succesul, precum şi îmbunătăţirea reputaţiei şi a recunoaşterii.

O fructuoasă colaborare cu dvs şi experţii/ inginerii locali calificaţi reprezintă baza succesului.

Este convingerea noastră fermă că suntem bine calificaţi pentru a vă asista în acest proces.

Newsletter

Abonare la newsletter


© 2020 AB Tehnic Profesional Design: Live Design