Eveniment

SEMINAR ȘI EXPOZIȚIE  AGENȚI FRIGORIFICI NATURALI
28-29 martie 2019, RIN Grand Hotel, București
CURS – TRAINING PRACTICI DE UTILIZARE A AGENȚILOR FRIGORIFICI NATURALI
susținut de către Per Skaerbaek Nielsen
30 martie 2019, RIN Grand Hotel, București
 

Protejarea climei și reducerea gazelor cu efect de seră sunt măsuri pe care Uniunea Europeană le-a luat astfel încât pănă în 2030, să se reducă emisiile de gaze F cu două treimi față de nivelurile din 2014. Uniunea Europeană a ratificat în septembrie anul trecut, amendamentul Kigali la Protocolul de la Montreal, prin care se va trece la o nouă etapă de reducere globală a hidrofluorocarburilor (HFC) – gaze cu efect de seră.

HFCs, utilizate în principal în echipamente de refrigerare, aer condiționat și pompe de căldură, sunt de mii de ori mai dăunătoare climatului decât CO2. Modificarea Kigali a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2019. Pentru ca obiectivele să fie atinse în mod eficace și rentabil, toate guvernele și industriile relevante vor trebui să ia deja măsuri acum pentru a se asigura că se utilizează alternative ecologice.

În acest context, odată cu adoptarea în Uniunea Europeană a reglementarii F-Gas – “F-Gas regulations”- agenții frigorifici naturali au redevenit un punct de mare interes in industrie. În România, procesul de trecere la agenți naturali este în plină desfășurare, iar noile tehnologii precum și perfecționarea celor existente vor determina proiectarea instalațiilor pe noi principii.

Pentru a putea fi în temă cu toate aceste schimbări, AB TEHNIC vă propune să participați la Seminarul Agenti Frigorifici Naturali, care se desfășoară pe parcursul a trei zile, în perioada 28-30 martie 2019. Veți afla care sunt avantajele utilizării agenților naturali: R290 -propan, R717 – amoniac, R744 – CO2 și a componentelor: compresoare, vaporizatoare, valve, elemente de control, principii de proiectare și utilizare, dar și elemente de siguranta.

Evenimentul va beneficia de traducere simultană, asigurata la cască.

Detalii și înscriere pe pagina evenimentului

Newsletter

Abonare la newsletter


© 2022 AB Tehnic Profesional Design: Live Design