Întreținerea sistemelor de dispersie și distribuție

Pentru a asigura o distribuție optimă a aerului, pe termen lung, trebuie să mențineți în permanență tubulatura curată, lipsită de praf. O întreținere adecvată  asigură distribuția unei cantități potrivite de aer și lungește durata de viață a sistemului de dispersie.

Tubulatură FabricAir

Instrucțiuni de spălare

•Pentru cele mai bune rezultate intoarceți tubulatura pe dos înaintea spălării. Daca tubulatura are un sistem de prindere cu cercuri, nu uitați să scoateți cercurile înainte de a o introduce la spălat.  https://www.abtehnic.ro/produse/sisteme-de-dispersie-si-tubulaturi-textile/sisteme-de-dispersie-si-tubulaturi-textile-fabricair/

• Pre-clătiți la o temperatură de 20oC (70oF) aprox. 3 minute fără detergent.

• Pre-spălați la o temperature de  40oC (104oF) aprox. 10 minute cu cantitățile de detergent recomandate de furnizor.

• Spălați la 40oC (104oF) aprox. 20 minute cu cantitățile de detergent recomandate de furnizor.

• Clătiți foarte bine după fiecare spălare.

• Nu adăugați balsam de rufe pentru a nu modifica proprietățile materialului.

• Dacă este posibil, montați tubulatura imediat după spălarea și uscarea acesteia. În cazul în care ați desprins cercurile, nu uitați sa le reatașați.

• Porniți sistemul de ventilație pentru a usca tubulatura.

Uscare

Uscați la o temperatură de maxim 45oC (110oF).

Depozitare

Întotdeauna asigurați-vă că tubulatura este complet uscată înainte de a o împacheta. Aceasta trebuie depozitată tot timpul într-o camera lipsită de umiditate.

Se recomandă ca tubulatura să fie spălată de 1-2 ori per an, atunci cand utilizați un filtru F85/EU7. Tineți cont de faptul că, atunci când este spălată la un astfel de interval de timp, materialul acesteia își poate schimba culoarea, luând o nuanță de gri.

Despre sistemele cu tubulatură din material puteți citi mai multe aici:https://www.fabricair.com/en/why-fabric/why-fabric

Newsletter

Abonare la newsletter


© 2021 AB Tehnic Profesional Design: Live Design