Parteneri

AB Tehnic Profesional SRL înțelege tendințele și necesitățile actuale, astfel că produsele reprezentate de noi sunt orientate către reducerea semnificativă a consumului de energie și protejarea mediului înconjurător.

Pentru a vă putea oferi cele mai calitative produse colaborăm cu diferite companii din strainatate precum:


 

ALCO EMERSON

Emerson Climate Technologies este furnizor la nivel mondial de soluții de încălzire, ventilație, aer condiționat și de refrigerare (HVAC&R).

Aceștia oferă o gamă de produse și servicii tehnice de calitate superioară, fiind lideri mondiali prin mărcile pe care le dețin în domeniul ingineriei, proiectării, instalațiilor, distribuției și a capacității de monitorizare pentru crearea sistemelor climatice fiabile și eficiente care contribuie la îmbunătățirea confortului climatic uman, dar și la protecția mediului înconjurător. 


ATLAS COOL PARTNERS

O companie micuță, care însă oferă expertiză de top clienților din întreaga lume. Se axează pe segmentul industrial și cel al frigotehnicelor de larg consum.  Principalele zone de acțiune sunt depistarea defectelor, revizuirea și optimzarea sistemelor deja existente, dar și a celor din clădiri noi, precum și proiectarea și dezvoltarea proceselor avansate și a echipamentelor pentru segmentul frigotehnic.

Soluțiile deja existente se adresează bine cunoscutelor probleme din sistemul de refrigerare, însă cu o nouă abordare, cu o eficiență ridicată și operare simplă, a căror urmare este scăderea costurilor.


BIDDLE

În ultimii 60 de ani, Biddle s-a remarcat printre competitorii săi prin înaltă performanță și soluții personalizate. Biddle deține fabrici în Kootstertille (Olanda) and Nuneaton (Regatul Unit) de unde sunt distribuite zilnic un număr mare de produse de ambianță.

Parcul mecanic ultra modern,  un departament de cercetare si dezvoltare inovator, o echipă de consultanți cu o experiență foarte mare și dăruirea pentru producerea celor mai calitative produse sunt stâlpii succesului acestei companii. Biddle dezvoltǎ, produce şi comercializează echipamente extrem de eficiente pentru separarea climatului interior de cel exterior.


BG DOOR

 

De peste 25 de ani BG Door International este principalul furnizor la nivel mondial de uși frigorifice secționale pentru o gamă variată de produse alimentare, incluzând fructe tropicale și banane.

BG Door a dezvoltat o gamă superioară de uși cu etanșare la gaze folosind sigilii și materiale izolatoare cu calitate sporită. Camerele perfect etanșate pentru coacerea fructelor asigură o performanță satisfăcătoare. Grație experienței vaste pe care o dețin și a colaborării îndeaproape cu specialiști de renume în domeniul coacerii bananelor, compania poate oferi servicii pe mai multe ramuri.   Produsele BG Door sunt garantate și recomandate pentru spațiile de răcire și coacere banane.


 

BRANDONI – producator de valve de fier și bronz destinate sectorului industrial

Brandoni este un renumit producător de valve de fier și bronz destinate sectorului industrial.   

De mai bine de 50 de ani compania activează pe piața soluțiilor de încalzire industrială, dar și de uz casnic, a instalațiilor de climatizare a aerului, în industria navală,  de distribuție a gazelor dar și a apei.

Peste 30% din energia consumată de companie provine din surse regenerabile.


CABERO

CABERO este un furnizor inovator de servicii complete și producător de top de schimbătoare de căldură pentru congelare și climatizare.

Comerciantul fondat în anul 1980 de către  Tino Cabero Sr. s-a dezvoltat devenind de-a lungul timpului unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii complete în domeniul schimbătoarelor de căldură pentru sistemele de climatizare și tehnologia de refrigerare.

Pe lângă sediul administrativ central, compania deține și 3 fabrici (Germania, Ungaria și China) precum și 17 reprezentanțe de vânzări în diverse locații naționale și internaționale.


 CLIMACHECK

Clima Check este o companie din Suedia care a dezvoltat o gamă completă de hardware şi software pentru optimizarea funcționalității și a operațiunilor zilnice ale pompelor de căldură, sistemelor frigorifice şi cele de climatizare.

Soluțiile dovedite ale Clima Check cresc considerabil eficiența energetică și scad consumul cu 10 până la 30%, contribuind în același timp la sporirea rezistenței plantelor, reducerea uzurii echipamentelor și scăderea cheltuielilor operaționale.


COOL TOOL – software pentru proiectare

Cool Tool este un program de proiectare complet integrat, capabil să acopere aproape orice necesitate posibilă  legată de proiectare în domeniul refrigerării şi al climatizării, oferind informaţii directe pentru aplicaţii practice.

Softul permite realizarea rapidă, exactă și eficientă a tuturor calulațiilor importante din domeniul refrigerării și al climatizării: de la estimarea fluxului de aer în schema psichrometrică, până la încărcătura de răcire  pentru camerele reci și aerele condiționate.


CUOGHI

În anul 1978, compania a fost transformată într-un parteneriat și mutată în noul sediu din Albignasego, acolo unde și-a început poducția de dezumidificatoarea de aer, extinzându-se între timp și către ramura umidificatoarelor. În decursul activității sale, compania a acordat cea mai mare importanță calității produselor sale. Calitatea a rămas unul dintre punctele principale ale politicii de dezvoltare.


DECSA – turnuri de răcire

Înca din 1975,  DECSA a proiectat, fabricat și comercializat instalații pentru recuperarea căldurii provenite de la circuitele de răcire a apei (turnuri de racire) și pentru condensarea gazelor de refrigerare (condensatoare cu evaporare forțată).

Compania are experiență bogată în proiectarea și personalizarea soluțiilor pentru această industrie și a fost certificată ISO 9001 de peste 10 ani. 70% din producția DECSA este pentru export.


DK

DK a fost fondată în Emsdetten, Germania și și-a făcut un renume ca fiind primul producător care a oferit un sistem de recuperare a căldurii cu multiple schimbătoare de căldură montate într-un singur rezervor.  Această soluție unică  a dechis calea unor noi grupuri de clienți, precum brutari, măcelari, supermarketuri și restaurante.

În prezent, compania produce recuperatoare de căldura și răcitoare de apa în vederea realizarii economiilor de combustibil.


DOSTMANN – echipamente pentru masurari de precizie

Cand vorbim despre echipamente de masurare a temperaturii, a umiditatii, debitului de aer si a presiunii, standardul este Dostmann.

Compania are linii de productie moderne unde echipamentele sunt asamblate de catre personal calificat.


INTARCON

Intarcon este principalul producător spaniol pentru unitățile de refrigerare comerciale și industriale, activând în mai mult de peste 20 de țări. 

Echipa companiei Intarcon are o experiență valoroasă în sectoarele menționate, se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea unei game noi de unități compacte și separate pentru refrigerare comercială și industrială.


EBARA

Avand peste 20 de ani experienta EBARA Pumps Europe S.p.A. este unul dintre liderii mondiali in proiectarea si productia de pompe electrice centrifugale pentru sectoarele industriale si casnice.


Eliwell – automatizari pentru instalatii

Parte a industriei de refrigerare si conditionare a aerului, Eliwell si Invensys fac parte acum din Grupul Schneider Electric.

In acesti 30 de ani compania a dezvoltat unele dintre cele mai populare produse din acest domeniu. Eliwell continua sa dezvolte gama de controllere tinand cont de cerintele contemporane de economisire a energiei fara sacrificarea functionalitatii.


EUROKLIMAT

La nivel global simțim din ce în ce mai mult necesitatea de a lua o decizie drastică de reducere a emisiilor de CO2: numai în acest fel putem garanta un viitor verde pentru planeta noastră.

În scopul reducerii emisiilor de dioxid de carbon, de 12 ani Euroklimat a decis să investească în propan, un agent frigorific natural care nu dăunează mediului sau omului.


FABRICAIR – sisteme de dispersie 

Pe piata sistemelor de dispersie inca din 1973 Fabricair are acum 100 de angajati, sediul central in Danemarca si reprezentante de vanzari in SUA, Germania si Marea Britanie, iar fabrica in Lituania. 80-85% din cifra de afaceri merge catre export; produsele Fabricair se vand in 35 de tari.


FIORINI

Fiorini a fost infiintata in 1979 ca o companie specializata in ingineria instalatiilor si pentru sectorul energiei regenerabile.

Fiorini ofera o gama completa de produse pentru: 1. Energie din surse regenerabile 2. Incalzire 3. Aer conditionat


FIELDPIECE 

Fieldpiece este producător de instrumente HVACR dedicate tehnicienilor pentru măsurători, debit de aer, colectori, detectoare de scurgere agent frigorific, analiză A / C și multe altele.


FLOWCONTROL

Supapele de calitate superioara marca FlowControl pentru sisteme de racire si incalzire.

Suntem specializati in echilibrarea si regularizarea fluidelor.


FRIOIL echipamente pentru curățarea uleiului și sistem ultrasonic pentru pierderile de ulei

Deținătoarea exclusivă a patentului sistemului de curățare automată a instalațiilor de refrigerare folosind agentul frigorific propriu, compania RefriApp recuperează și reciclează în același timp îmbunătățind performanțele termodinamice și capacitatea de răcire a instalațiilor prelungind astfel durata de viață a compresoarelor.


FRIULINOX

Blow-freezere si blow-chillere, camere frigorifice modulare.


FUEHLER – senzori pentru temperatură, umiditate, presiune și calitatea aerului 

Firma FuehlerSystems eNET International GmbH dezvoltă, produce şi distribuie sisteme de senzori pentru măsurarea mediului înconjurător precum temperatura, umiditatea, presiunea, calitatea aerului, flux, luminozitate şi mişcare.

FuehlerSystems deţine astfel, ca unul din puţinii ofertanţi în acest segment, o paletă largă de produse, care oferă pentru orice măsurare o soluţie potrivită. În afară de aceasta, vă stă la dispoziţie pentru cerinţe individuale o construcţie de senzori speciali, care permite un grad înalt de flexibilitate.


HB PRODUCTSSenzori pentru sisteme frigorifice industriale.

HB Products este o companie orientata catre dezvoltare, specializata in producerea de senzori pentru sisteme frigorifice industriale.

Dincolo de expertiza in controlul agentului frigorific si al uleiului, HB Products detine know-how-ul privind designul si optimizarea sistemelor frigorifice industriale.

     HB Products a obtinut o pozitie globala solida, acesta fiind rezultatul capacitatii de a gandi din perspectiva unor noi solutii tehnice, de a crea produse demne de incredere.


HERL – valve și automatizare pentru instalații

Grupul Parker de refrigerare industrială (Divizia refrigerare și Herl) este cel mai mare furnizor de elemente de acționare și control pentru industria alimentară.

Divizia specială de frigorifice fabrică și distribuie elemente de control de mai mult de 90 de ani. Divizia specială de frigorifice Herl fabrică și distribuie elemente service de peste 77 de ani. Ambele divizii îmbunătățesc continuu oferta pentru a veni în întampinarea cererii clienților, a noilor agenți frigorifici, tehnologiilor și reglementarilor.

Indiferent ca sunteți în cautare de electrovalve, de regulatoare de nivel, de supape de siguranță, de elemente industriale de reglare a presiunii  sau robineți cu acționare manuală pentru elemente comerciale de control și electrovalve, ei au o solutie. Având o rețea de distribuție în peste 60 de țări, sunt sursa dumneavoastră la nivel mondial pentru toate cerințele industriale și comerciale din domeniul refrigerarii.


INOSENT

Sistemele de detectare a gazelor reprezintă un element de siguranță indispensabil într-un spectru de procese industriale. Luați în considerare utilizarea zilnică de rutină a gazelor în instalațiile de încălzire și refrigerare, în plus față de gazele periculoase produse de procese precum fermentarea, incinerarea, arderea motorului pentru a numi doar
câteva. Aceste gaze pot fi explozive sau toxice, precum și incolore, inodore și fără gust. Prin urmare, gazele și prezența lor în aerul înconjurător trebuie să fie monitorizate în mod precis și profesional în mod continuu pe o durată de 24 de ore.


ITALIA REFRIGERAZIONE

Italia Refrigerazione este un producator italian de echipamente care realizeaza condensatoare si sisteme multi-compresoare pentru refrigerare in sectoarele industrial si comercial.

Combinatia dintre experienta si cercetare a dat nastere proiectului Italia Refrigerazione. De-a lungul timpului compania a crescut datorita dialogului constant cu distribuitorii si colaborarii stranse cu Departamentul de Cercetare & Dezvoltare al Italia Refrigerazione care a proiectat produsele. In zilele noastre gama de produse a crescut pentru a satisface toate cerintele clientilor nostri si include unitati de condensare, centrale frigorifice, sisteme splitate, unitati racite cu apa si multe altele.

Principala preocupare si putere a Italia Refrigerazione a fost oferirea calitatii superioare, in cel mai scurt timp de livrare alaturi de posibilitatea configurarii personalizate a produselor. Italia Refrigerazione foloseste cele mai bune componente in produsele sale, asigurand obtinerea celor mai bune rezultate.


 

JCI – echipamente HVAC-R

Operând în mai mult de 150 de țări, JCI este un important furnizor de echipamente, de control și servicii pentru sisteme de încălzire, ventilație, aer condiționat, refrigerare, securitate și gestionare a clădirii.

Compania produce printre cele mai robuste echipamente pentru HVAC si Refrigerare, componente și controllere din piață actuală.


KIMESSA

Compania oferă servicii de specialitate în ceea ce privește sistemele de control şi monitorizarea scurgerilor de gaz, iar principalul obiectiv sunt vânzarea şi întreținerea echipamentelor de monitorizare a gazului pentru unitățile de încălzire centrală şi a sistemelor de monitorizare şi control al monoxidului de carbon din locurile de parcare. Toate produsele sunt proiectate şi fabricate în Elveția. Exportă aproximativ 50% din totalul de producție. În principiu, afacerea este condusă de companiile cu care se află în parteneriat. Compania Kimessa a primit autorizația ISO 9001:2000 în vara anului 2004.


LIFA AIR

LIFA AIR Ltd este liderul mondial in productia de echipamente de improspatare a aerului interior, fiind specializata in Igiena Ventilatiei si Protectia Cladirilor.


LU-VE – echipamente frigorifice

Grupul LU-VE înseamnă experiență, tradiție, gândire orientată spre viitor și inovație.

LU-VE înseamnă oameni: femei, bărbați, dar și idei. Oameni cu experiență, tineri creativi și entuziaști, profesioniști cu înaltă calificare, toți uniți de pasiunea lor comună pentru munca pe care o desfașoara.  

LU-VE a introdus un nou mod de a concepe și produce echipamente frigorifice și de climatizare, folosind tehnologii avangardiste și devenind astfel un punct de referință pentru această industrie.

LU-VE este un grup internațional, cu fabrici în diverse țări și cu reprezentanți pentru vânzări în 13 țări.


MIV

Înființată în anul 1998 într-un mic atelier în orașul Avigliana, MIV a reușit să se dezvolte și sa crească, astăzi având o fabrică de producție moderna. În zilele noastre, MIV produce mii de uși frigorifice industriale: Pivotante, Glisante și Flip-Flap pentru diverși producători din industria alimentara la nivel mondial. Un punct forte al companiei MIV îl reprezinta timpul scurt de raspuns la cererile de oferta și de asemenea respectarea timpului de livrare.


PIGO – producatori de tehnologii și echipamente de congelare și procesare a alimentelor

PIGO  este unul dintre cei mai importanți proiectanți și producători de tehnologii de congelare de înaltă calitate, de echipamente de procesare a fructelor și legumelor și de produse destinate liofilizării și deshidratării alimentelor înghețate. Datorită înaltei tehnologii și know-how-ului, PIGO srl poate oferi clienților săi soluții personalizate, de la proiectare la fabricare și livrare de produse finite (echipamente) destinate industriei alimentare.


Polysto

Ofera o tehnologică înaltă de inghetare, liofilizare dedicata fructelor și legumelor.


RefriApp

Companie de inginerie spaniolă ce oferă soluții tehnice utilizând aplicații speciale pentru întreținerea sistemelor HVAC și de răcire.


REFRA

SA „Refra” este una dintre cele mai importante companii din domeniul fabricării echipamentelor frigorifice. Cu o experiența de lucru pe termen lung, reprezentant oficial al liderilor mondiali de compresoare și alte piese de schimb de echipamente frigorifice, detine cea mai largă gamă de produse. Ofera o abordare individuală a fiecărui client și profesionalism, iar aceste avantaje au permis companiei să obțină o largă publicitate în segmentul de piață de refrigerare.


TECHNO COOLING – pompe de dezaburire și accesorii 

Unul dintre liderii industriei de producție a sistemelor de dezaburire, compania Techno Cooling oferă clienților săi o gama larga de soluții pentru sectoarele comercial și industrial. În cei 38 de ani de activitate, compania și-a construit o reputație solidă pe piața de profil. Îmbinând experiența cu înalta calificare, angajații Techno Cooling își deșfăsoară activitatea în baza principiilor: „calitate, performanță, valoare”.


TECNAIR LV

Originalitatea, designul si atentia acordata cererilor pietei au permis produselor TECNAIR LV sa ofere solutii inovatoare menite sa scada costurile de proiectare, fabricatie si de functionare.


THERMOKEY – echipamente frigorifice 

Thermokey s-a înființat în 1991 iar în cei 25 de ani de activitate, compania a produs diverse tipuri de schimbătoare de căldura și s-a impus global ca important producator de echipamente de răcire pentru climatizarea aerului, refrigerare și procese de racire.

Compania proiecteaza și produce echipamentele pe care le comercializează și este certificată internațional. Modelele standard de schimbatoare de căldura pot fi personalizate în funcție de cerințele clientului.

Compania deține fabrici în Italia, Brazilia, Turcia, Franța, Germania și Polonia, precum și o vastă rețea de distribuitori în Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Îndepărtat și America Latina.


VAHTERUS

De la început, misiunea noastră a fost aceea de a oferi clienților noștri cele mai bune soluții pentru schimbătoarele de căldură.

Eficiența schimbătorului de căldură este fundamentală în tranziția energetică .

Vahterus este inventatorul, pionierul și lider de piață în tehnologia Plate & Shell Heat Exchanger.


VDH

De mai bine de 30 de ani, VDH Products BV dezvoltă și produce instrumente mecanice și electronice pentru măsurarea temperaturii, a presiunii și a umidității relative.

Compania s-a dezvoltat orientându-și activitatea către clientul modern, având clienți loiali în Europa, America de Nord, de Sud și în Asia.


WITT

Înca de la început, WITT s-a specializat în industria frigului.

Succesul lor pe parcursul anilor a fost datorat inventivității și loialității personalului, care în permanență este compus din 100-120 de angajați. Calificarea și calitatea au fost întotdeauna prioritare în raport cu cantitatea.

Pompele de răcire, regulatoarele, unitățile de presiune și alte componente de refrigerare sunt proiectate, dezvoltate și produse de catre personalul nostru.


Newsletter

Abonare la newsletter


© 2020 AB Tehnic Profesional Design: Live Design