Parteneri

AB Tehnic Profesional SRL înțelege tendințele și nevoile actuale, astfel încât produsele pe care le reprezentăm să vizeze reducerea semnificativă a consumului de energie și protejarea mediului.

Pentru a vă putea oferi produse de cea mai înaltă calitate, colaborăm cu diferite companii din străinătate, precum:


 

ALCO EMERSON

Emerson Climate Technologies este un furnizor global de soluții de încălzire, ventilație, aer condiționat și refrigerare (HVAC & R).

Acestea oferă o gamă de produse și servicii tehnice de înaltă calitate, fiind lideri mondiali prin mărcile lor în domeniul ingineriei, proiectării, instalațiilor, distribuției și capacității de monitorizare pentru a crea sisteme climatice fiabile și eficiente care contribuie la îmbunătățirea confortului climatului uman, dar și la protecția mediului.


ATLAS COOL PARTNERS

O companie mică care oferă expertiză de top clienților din întreaga lume. Se concentrează pe segmentul industrial și pe cel al tehnicilor de refrigerare pentru consumatori.

Principalele domenii de acțiune sunt detectarea defectelor, revizuirea și optimizarea sistemelor existente, dar și a celor din clădirile noi, precum și proiectarea și dezvoltarea proceselor și echipamentelor avansate pentru segmentul frigorific. Soluțiile existente abordează probleme bine-cunoscute din sistemul frigorific, dar cu o nouă abordare, eficiență ridicată și funcționare simplă, ceea ce duce la costuri mai mici.


BIDDLE

În ultimii 60 de ani, Biddle s-a remarcat printre concurenții săi pentru performanțe ridicate și soluții personalizate. Biddle are fabrici în Kootstertille (Olanda) și Nuneaton (Marea Britanie) unde un număr mare de produse de ambianță sunt distribuite zilnic.

Parcul mecanic ultramodern, un departament inovator de cercetare și dezvoltare, o echipă de consultanți cu o mare experiență și dedicarea de a produce produse de cea mai înaltă calitate sunt pilonii succesului acestei companii. Biddle dezvoltă, produce și comercializează echipamente extrem de eficiente pentru separarea climatului interior și exterior.


BG DOOR

 

De peste 25 de ani, BG Door International a fost cel mai mare furnizor mondial de uși frigorifice secționale pentru o gamă largă de produse alimentare, inclusiv fructe tropicale și banane. BG Door a dezvoltat o gamă superioară de uși etanșe la gaze, utilizând etanșări de înaltă calitate și materiale izolante.

Camerele de coacere a fructelor perfect sigilate asigură performanțe satisfăcătoare. Datorită experienței lor extinse și colaborării strânse cu specialiști de renume în maturarea bananelor, compania poate oferi servicii în mai multe ramuri. Produsele BG Door sunt garantate și recomandate pentru spațiile de răcire și coacere a bananelor.


 

BRANDONI – producător de supape de fier și bronz pentru sectorul industrial

Brandoni este un renumit producător de supape de fier și bronz pentru sectorul industrial.

De mai bine de 50 de ani, compania activează pe piața soluțiilor de încălzire industrială, dar și pentru uz casnic, instalații de aer condiționat, în industria navală, distribuția gazelor și apa. Peste 30% din energia consumată de companie provine din surse regenerabile.


CABERO

CABERO este un furnizor inovator de servicii complete și producător de top de schimbătoare de căldură pentru îngheț și aer condiționat.

Comerciantul, fondat în 1980 de Tino Cabero Sr., a crescut în timp, devenind unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii complete de schimbătoare de căldură pentru sisteme de aer condiționat și tehnologie de refrigerare. Pe lângă sediul central, compania mai deține 3 fabrici (Germania, Ungaria și China), precum și 17 birouri de vânzări în diferite locații naționale și internaționale.


 CLIMACHECK

Clima Check este o companie suedeză care a dezvoltat o gamă completă de hardware și software pentru a optimiza funcționalitatea și operațiunile zilnice ale pompelor de căldură, sistemelor de refrigerare și aer condiționat.

Soluțiile dovedite pentru verificarea climei cresc semnificativ eficiența energetică și reduc consumul cu 10-30%, contribuind în același timp la creșterea rezistenței plantelor, la uzura echipamentelor și la reducerea costurilor de operare.


COOL TOOL – software pentru proiectare

Cool Tool este un program de proiectare complet integrat, capabil să acopere aproape orice necesitate posibilă legată de proiectare în domeniul refrigerării și aerului condiționat, oferind informații directe pentru aplicații practice.

Software-ul permite realizarea rapidă, precisă și eficientă a tuturor calculelor importante în domeniul refrigerării și aerului condiționat: de la estimarea debitului de aer în schema psihrometrică, până la sarcina de răcire pentru camerele frigorifice și aparatele de aer condiționat.


CUOGHI

În 1978, compania a fost transformată într-un parteneriat și s-a mutat la noul său sediu din Albignasego, unde și-a început producția de dezumidificatoare de aer, extinzându-se între timp la ramura umidificatoarelor.

În timpul activității sale, compania a acordat cea mai mare importanță calității produselor sale. Calitatea a rămas unul dintre principalele puncte ale politicii de dezvoltare.


DECSA – turn de racire

Din 1975, DECSA a proiectat, fabricat și comercializat instalații pentru recuperarea căldurii din circuitele de răcire a apei (turnuri de răcire) și pentru condensarea gazelor frigorifice (condensatoare cu evaporare forțată).

Compania are o bogată experiență în proiectarea și personalizarea soluțiilor pentru această industrie și este certificată ISO 9001 de peste 10 ani. 70% din producția DECSA este destinată exportului.


DK

DK a fost fondată în Emsdetten, Germania și și-a făcut un nume ca primul producător care a oferit un sistem de recuperare a căldurii cu mai multe schimbătoare de căldură montate într-un singur rezervor.

Această soluție unică a deschis calea pentru noi grupuri de clienți, cum ar fi brutarii, măcelarii, supermarketurile și restaurantele. În prezent, compania produce recuperatoare de căldură și răcitoare de apă pentru a realiza economii de combustibil.


DOSTMANN –echipamente de măsurare de precizie

Când vorbim despre echipamente pentru măsurarea temperaturii, umidității, debitului de aer și a presiunii, standardul este Dostmann. Compania are linii moderne de producție în care echipamentul este asamblat de personal calificat.


INTARCON

Intarcon este cel mai mare producător spaniol de unități frigorifice comerciale și industriale, care operează în peste 20 de țări. Echipa Intarcon are o experiență valoroasă în aceste sectoare, concentrându-se pe dezvoltarea și fabricarea unei noi game de unități compacte și separate pentru refrigerarea comercială și industrială.
 

EBARA

Cu o experiență de peste 20 de ani, EBARA Pumps Europe S.p.A. este unul dintre liderii mondiali în proiectarea și producția de pompe electrice centrifuge pentru sectoarele industrial și intern.


Eliwell – automatizare pentru instalatii

Parte a industriei de refrigerare și aer condiționat, Eliwell și Invensys fac acum parte din Schneider Electric Group. În acești 30 de ani compania a dezvoltat unele dintre cele mai populare produse din acest domeniu. Eliwell continuă să dezvolte gama de controlere luând în considerare cerințele contemporane de economisire a energiei fără a sacrifica funcționalitatea.


EUROKLIMAT

La nivel global, simțim din ce în ce mai mult nevoia de a lua o decizie drastică de reducere a emisiilor de CO2: numai astfel putem garanta un viitor verde pentru planeta noastră. Pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon, Euroklimat, în vârstă de 12 ani, a decis să investească în propan, un agent frigorific natural care nu dăunează mediului sau oamenilor.


FABRICAIR – dispersion systems

Pe piața sistemelor de dispersie din 1973, Fabricair are acum 100 de angajați, sediul central în Danemarca și reprezentanți de vânzări în SUA, Germania și Marea Britanie și fabrica din Lituania. 80-85% din cifra de afaceri este destinată exportului; Produsele Fabricair sunt vândute în 35 de țări.


FIORINI

Fiorini a fost fondată în 1979 ca o companie specializată în ingineria instalațiilor și pentru sectorul energiei regenerabile. Fiorini oferă o gamă completă de produse pentru:

1. Energie din surse regenerabile

2. Încălzire

3. Aer condiționat


FIELDPIECE 

Fieldpiece este un producător de instrumente HVACR dedicate tehnicienilor pentru măsurători, debitul de aer, colectoare, detectoare de scurgeri de agent frigorific, analize A / C și multe altele.


FLOWCONTROL

FlowControl supape de înaltă calitate pentru sisteme de răcire și încălzire. Suntem specializați în echilibrarea și reglarea fluidelor.


FRIOIL echipament de curățare a uleiului și sistem cu ultrasunete pentru scurgeri de ulei

Proprietarul exclusiv al brevetului pentru sistemul automat de curățare a sistemelor de refrigerare care utilizează propriul agent frigorific, compania RefriApp recuperează și reciclează în timp ce îmbunătățește performanța termodinamică și capacitatea de răcire a centralelor, prelungind astfel durata de viață a compresoarelor.


FRIULINOX

Congelatoare și suflante, camere frigorifice modulare.


FUEHLER – senzori de temperatură, umiditate, presiune și calitatea aerului

FuehlerSystems eNET International GmbH dezvoltă, produce și distribuie sisteme de senzori pentru măsurarea mediului, cum ar fi temperatura, umiditatea, presiunea, calitatea aerului, debitul, luminozitatea și mișcarea. FuehlerSystems are astfel, ca unul dintre puținii ofertanți din acest segment, o gamă largă de produse, care oferă o soluție adecvată pentru orice măsurare. În plus, este disponibilă o construcție specială a senzorului pentru cerințe individuale, care permite un grad ridicat de flexibilitate.


HB PRODUCTSSenzori pentru sisteme industriale de refrigerare.

HB Products este o companie orientată spre dezvoltare specializată în producția de senzori pentru sisteme industriale de refrigerare. Dincolo de expertiza sa în controlul agentului frigorific și al uleiului, HB Products are know-how-ul în proiectarea și optimizarea sistemelor industriale de refrigerare. HB Products a obținut o poziție globală solidă, acesta fiind rezultatul capacității de a gândi din perspectiva noilor soluții tehnice, de a crea produse fiabile.


HERLsupape și automatizări pentru instalații

Parker Industrial Refrigeration Group (Divizia de refrigerare și Herl) este cel mai mare furnizor de dispozitive de acționare și comenzi pentru industria alimentară. Divizia specială de refrigerare produce și distribuie elemente de control de mai bine de 90 de ani.

Divizia specială de refrigerare Herl produce și distribuie articole de service de peste 77 de ani. Ambele divizii își îmbunătățesc continuu oferta pentru a satisface cererea clienților, agenți frigorifici noi, tehnologii și reglementări.

Fie că sunteți în căutare de electrovalve, regulatoare de nivel, supape de siguranță, elemente de reglare a presiunii industriale sau supape acționate manual pentru elemente de comandă comerciale și electrovalve, acestea au o soluție. Cu o rețea de distribuție în peste 60 de țări, acestea sunt sursa dvs. mondială pentru toate cerințele de refrigerare industrială și comercială.


INOSENT

Sistemele de detectare a gazelor sunt o caracteristică indispensabilă de siguranță într-o serie de procese industriale. Luați în considerare utilizarea zilnică de rutină a gazului în sistemele de încălzire și răcire, pe lângă gazele periculoase produse de procese precum fermentarea, incinerarea, arderea motorului pentru a numi câteva. Aceste gaze pot fi explozive sau toxice, precum și incolore, inodore și fără gust. Prin urmare, gazele și prezența lor în aerul înconjurător trebuie monitorizate cu precizie și profesionalism continuu pentru o perioadă de 24 de ore.


ITALIA REFRIGERAZIONE

Italia Refrigerazione este un producător italian de echipamente care produce condensatoare și sisteme cu mai multe compresoare pentru refrigerare în sectoarele industriale și comerciale. Combinația de experiență și cercetare a dat naștere proiectului Italia Refrigerazione.

De-a lungul timpului compania a crescut datorită dialogului constant cu distribuitorii și colaborării strânse cu Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al Italia Refrigerazione, care a proiectat produsele. În zilele noastre, gama de produse a crescut pentru a satisface toate cerințele clienților noștri și include unități de condensare, instalații frigorifice, sisteme separate, unități răcite cu apă și multe altele.

Principala preocupare și putere a Italia Refrigerazione a fost aceea de a oferi o calitate superioară, în cel mai scurt timp de livrare, împreună cu posibilitatea configurării personalizate a produsului. Italia Refrigerazione folosește cele mai bune componente în produsele sale, asigurând cele mai bune rezultate.


 

JCI – echipamente HVAC-R 

Operând în peste 150 de țări, JCI este un furnizor de frunte de echipamente, control și servicii pentru sisteme de încălzire, ventilație, aer condiționat, refrigerare, securitate și management al clădirilor. Compania produce printre cele mai robuste echipamente pentru HVAC și refrigerare, componente și controlere de pe piața actuală.


KIMESSA

Compania oferă servicii specializate în ceea ce privește sistemele de control și monitorizare a scurgerilor de gaz, iar principalul său obiectiv este vânzarea și întreținerea echipamentelor de monitorizare a gazelor pentru unitățile de încălzire centrală și a sistemelor de monitorizare și control al monoxidului de carbon în spațiile de parcare. 

Toate produsele sunt proiectate și fabricate în Elveția. Exportă aproximativ 50% din producția totală. În principiu, afacerea este condusă de companiile cu care este în parteneriat. Kimessa a primit autorizația ISO 9001: 2000 în vara anului 2004.


LIFA AIR

LIFA AIR Ltd este liderul mondial în producția de echipamente de împrospătare a aerului din interior, fiind specializată în igiena ventilației și protecția clădirilor.


LU-VE – echipamente de refrigerare

Grupul LU-VE înseamnă experiență, tradiție, gândire orientată spre viitor și inovație. LU-VE înseamnă oameni: femei, bărbați, dar și idei. Oameni cu experiență, tineri creativi și entuziaști, profesioniști cu înaltă calificare, toți uniți de pasiunea lor comună pentru munca pe care o desfășoară.

LU-VE a introdus o nouă modalitate de a proiecta și produce echipamente frigorifice și de aer condiționat, utilizând tehnologii de vârf și devenind astfel un reper pentru această industrie. LU-VE este un grup internațional, cu fabrici în diferite țări și reprezentanți de vânzări în 13 țări.


MIV

Fondată în 1998 într-un mic atelier din orașul Avigliana, MIV a reușit să se dezvolte și să crească, având astăzi o fabrică modernă de producție. În prezent, MIV produce mii de uși industriale frigorifice: pivotante, glisante și rabatabile pentru diferiți producători din industria alimentară din întreaga lume. Un punct forte al companiei MIV este timpul scurt de răspuns la cererile de ofertă și, de asemenea, respectarea termenului de livrare.


PIGO – producătorii de tehnologii și echipamente de congelare și prelucrare a alimentelor

PIGO este unul dintre principalii designeri și producători de tehnologii de congelare de înaltă calitate, echipamente de prelucrare a fructelor și legumelor și produse pentru liofilizare și deshidratare a alimentelor congelate. Datorită tehnologiei și know-how-ului ridicat, PIGO srl poate oferi clienților săi soluții personalizate, de la proiectare până la fabricarea și livrarea produselor finite (echipamente) pentru industria alimentară.


Polysto

Oferă o tehnologie de congelare ridicată, liofilizare dedicată fructelor și legumelor.


RefriApp

Companie de inginerie spaniolă care oferă soluții tehnice utilizând aplicații speciale pentru întreținerea HVAC și a sistemelor de răcire.


REFRA

SA „Refra” este una dintre cele mai importante companii din domeniul producției de echipamente frigorifice. Cu o experiență de lucru pe termen lung, reprezentantul oficial al liderilor mondiali în compresoare și alte piese de schimb pentru echipamente frigorifice, deține cea mai largă gamă de produse. Oferă o abordare individuală fiecărui client și profesionalism, iar aceste avantaje au permis companiei să obțină o largă publicitate pe segmentul pieței frigorifice.


TECHNO COOLING 

Unul dintre liderii din industria producției de dezaburire, Techno Cooling oferă clienților săi o gamă largă de soluții pentru sectoarele comercial și industrial. În cei 38 de ani de activitate, compania și-a construit o reputație solidă pe piața de profil. Combinând experiență înalt calificată, angajații Techno Cooling lucrează pe baza principiilor: „calitate, performanță, valoare”.


TECNAIR LV

Originalitatea, designul și atenția acordate cerințelor pieței au permis produselor TECNAIR LV să ofere soluții inovatoare menite să reducă costurile de proiectare, producție și exploatare.


THERMOKEY – echipamente de racire

Thermokey a fost înființată în 1991 și, în cei 25 de ani de activitate, compania a produs diferite tipuri de schimbătoare de căldură și s-a impus la nivel global ca un producător important de echipamente de răcire pentru climatizarea, refrigerarea și procesele de răcire. Compania proiectează și produce echipamentele pe care le vinde și este certificată la nivel internațional. Modelele standard de schimbătoare de căldură pot fi personalizate în funcție de cerințele clienților. Compania are fabrici în Italia, Brazilia, Turcia, Franța, Germania și Polonia, precum și o rețea extinsă de distribuitori în Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Îndepărtat și America Latină.


VAHTERUS

De la început, misiunea noastră a fost să oferim clienților noștri cele mai bune soluții pentru schimbătoarele de căldură. Eficiența schimbătorului de căldură este fundamentală în tranziția energetică. Vahterus este inventatorul, pionierul și liderul pieței în tehnologia schimbătorului de căldură Plate & Shell.


VDH

De mai bine de 30 de ani, VDH Products BV dezvoltă și produce instrumente mecanice și electronice pentru măsurarea temperaturii, presiunii și umidității relative. Compania sa dezvoltat concentrându-se pe clientul modern, având clienți fideli în Europa, America de Nord, America de Sud și Asia.


WITT

De la început, WITT s-a specializat în industria frigorifică. Succesul lor de-a lungul anilor s-a datorat inventivității și loialității personalului, care este în mod constant compus din 100-120 de angajați. Calificarea și calitatea au fost întotdeauna o prioritate față de cantitate. Pompele de răcire, regulatoarele, unitățile de presiune și alte componente frigorifice sunt proiectate, dezvoltate și fabricate de personalul nostru.


Newsletter

Abonare la newsletter


© 2022 AB Tehnic Profesional Design: Live Design