VAHTERUS- KEEP YOUR PROCESS RUNNING

Soluții pentru schimbătoare de căldură personalizate dedicate industriei chimice, de energie si de refrigerare din întreaga lume.

Aplicații pentru industria frigorifică


Schimbătoarele de căldură VAHTERUS au o construcție complet sudată și cu o furnizare scăzută de agent frigorific, ce garantează o siguranță maximă. Designul lor compact asigură economie de spațiu și deoarece nu există garnituri de etanșare, unitățile de întreținere sunt reduse și ușor de curățat. Industria utilizată: depozite frigorifice, aplicații marine, aer condiționat, alimente și băuturi.


Aplicatii pentru industria chimica si de procesare

Schimbătoarele de căldură și plăcile de căldură realizate la comandă sunt ideale pentru îmbunătățirea capacității unui proces existent și pentru construirea unei noi centrale optimizate. Proiectul lor contra-curent, transferul efectiv al căldurii și reducerea gradului de zgomot maximizează eficiența energetică. Recuperarea caldurii de proces reduce consumul de energie și emisiile de CO2.

Recomandate pentru: procesul de răcire & incălzire al agentului , procesul de racire & incalzire al gazului, condensatoare și lichefiatoare de gaze, termosifon și boilere, schimbătoare de căldură cu temperatura controlabilă, aplicații criogenice , diferite aplicații utilitare.


Aplicatii pentru industria energetica

Datorită robusteții și utilizării eficiente a materialelor, Vahterus Plate & Shell Heat Exchanger este o alegere excelentă în aplicațiile criogenice. Construcția complet sudată împiedică scurgerile și asigură capacități eficiente ale schimbătorului de căldură.

Schimbătoarele de căldură pot fi personalizate pentru instalații noi, modernizări și înlocuirea tehnologiilor tradiționale.

Recomandat pentru:

Producția de căldură și energie, producția de petrol și gaze, cisternă pentru transportul de petrol și gaze, transportatorii maritimi.

 

Linia de productie

————————————————————

Soluții pentru schimbătoarele de căldură customizate pentru industria chimică, de energie și de refrigerare, din întreaga lume. Anii de experiență înseamnă optimizarea sistemelor pentru cele mai dificile condiții. Ușoare și compacte, schimbătoarele noastre de căldură sunt ușor de transportat și de instalat .


Liniile de producție cu plăci automate și soluții moderne de sudură îmbunătățesc calitatea produselor VAHTERUS.


                    											

Newsletter

Abonare la newsletter


© 2020 AB Tehnic Profesional Design: Live Design