Buffer Tanks & Kit-urile Hidraulice FIORINI

AVANTAJELE

Reducerea costurilor

Clasă de energie ridicată

Optimizarea performanței

Pierderi de căldură scăzută

Rezervoarele Fiorini sunt necesare în fiecare sistem care este alimentat de o sursă discontinuă de energie, cum ar fi panourile solare, încălzitoarele de apă prin arderea lemnului, șemineele de încălzire cu apă etc Rezervoarele Fiorini sunt fabricate din materiale de calitate superioară.
Gama rezervoarelor Fiorini este alcătuită din Puffers și Combi Plus, două modele diferite pentru utilizarea cu una sau mai multe surse de energie.
Rezervoarele Puffer stochează numai apă caldă menajeră, destinată numai sistemelor de încălzire.
Rezervoarele combinate, cum ar fi gama Combi Plus, stochează apă caldă și, datorită schimbătorului intern din oțel inoxidabil, acestea garantează producerea instantanee de apă caldă menajeră prin exploatarea energiei stocate.
 
Rezervoarele  VKS cu șicane interne  sunt izolate pentru a retine doar apa răcită și sunt utilizate pentru a mări inerția termică în sistemele de condiționare.

Rezervoarele VKS sunt ideale pentru sistemele care nu au o nevoie deosebit de mare de protecție împotriva coroziunii. 

Capacitate: 100 – 5000 L
Izolatie: PU-R/PE
Material: Oțel carbon S 235 JR
Utilizare hidrodronică
 
Rezervoarele Puffer sunt disponibile în versiunile PFA, PFB și PFC:

PFA este rezervorul simplu de stocare.

PFB este rezervorul de stocare cu un schimbător, un tub interior neted, pentru a adăuga o a doua sursă de energie (de exemplu, sursa solara).
PFC este rezervorul de stocare cu două schimbătoare de căldură, cu tuburi interioare netede, pentru alte surse de energie.

Capacitate: 300 – 10000 L
Izolatie: PU-R / PE+PU-F
Material: 
Oțel carbon S 235 JR
 
Fiorini VKG-HC are un set de două conexiuni aditionale dedicate unei eventuale surse suplimentare.

Acoperirea poate fi din PVC pentru instalațiile interioare (VKG-HC) sau aluminiu pentru mediul exterior (VKGE-HC).
 
Capacitate: 100 – 5000 L
Izolatie: PU-R/PE+PU-F
Material: Oțel carbon S 235 JR
 

Cum functioneaza ?

Aceste produse sunt soluția cea mai eficientă și cea mai economică pentru optimizarea performanțelor al unui sistem de încălzire. Rezervoarele stochează energia excesivă produsă de unul sau mai multe generatoare de căldură atunci când sunt în funcțiune și returnează această energie atunci când generatoarele de căldură sunt oprite sau inactive.


Acest proces ajută la reducerea ciclului de pornire și oprire al încălzitorului de apă, sporind astfel eficiența sistemului.
Prin intermediul acestor rezervoare întregul sistem de încălzire este optimizat din punct de vedere al costurilor, rambursând rapid investiția făcută.
 
 

KITURILE HIDRAULICE

 

AVANTAJELE

Usor de instalat

Conform Directivei ErP

Reducerea costurilor

Consum redus de energie

Customizare

 
Kiturile hidraulice Fiorini sunt stații hidraulice, cu sau fără rezervor de stocare, care pot fi combinate cu orice tip de răcitor de apă. Proiectarea și construcția acestor kituri vizează optimizarea sistemelor de condiționare prin gestionarea distribuției hidraulice.
 
Kiturile hidraulice Fiorini se ocupă de depozitarea și / sau distribuția apei în sistemele de răcire. Ele vin ca un sistem complet pre-asamblat, ce garantează o distribuție eficientă a apei răcite în circuitul hidraulic.
 
Unitățile sunt proiectate și construite pentru a fi instalate în aer liber și pot fi personalizate pe baza nevoilor specifice ale clientului. Fiorini oferă o gamă largă de pompe / rezervoare pentru a satisface toate nevoile.
 
Unitățile HPT sunt stații hidraulice cu rezervor proiectate pentru a reduce timpii de setare pentru sistemele de climatizare și sistemele de răcire. Acestea pot fi combinate cu orice tip de răcitor de apă.
 
Capacitate: 100 – 2500 L
Flux debit:  1 – 230 m3/h
Control pompa: Invertor Oprit/Pornit 
Pozitie instalare: Orizontala / Verticala
 
Unitățile HP 2.0 sunt stații hidraulice proiectate pentru a reduce timpii de setare pentru sistemele de condiționare și sistemele de răcire. Acestea pot fi combinate cu orice tip de răcitor de apă.

Flux debit:  1 – 320 m3/h
Control pompa: Invertor Oprit/Pornit 
Pozitie instalare: Orizontala / Verticala
 
Unitățile VKB 2.0 sunt rezervoare cu accesorii, fără pompă de circulație, proiectate ca să reducă semnificativ timpii de setare pentru sistemele de climatizare și sistemele de răcire.

Kiturile hidraulice VKB 2.0 sunt dotate cu toate componentele hidraulice necesare funcționării corespunzătoare a circuitului hidraulic pentru distribuția apei răcite. Acestea pot fi combinate cu orice tip de răcitor de apă și pompă de căldură.

Capacitate: 250 – 1500 L
Flux debit:  1 – 230 m3/h
Pozitie instalare:  Verticala
 
 
 
 
GAMA COMPLETA

Newsletter

Abonare la newsletter


© 2020 AB Tehnic Profesional Design: Live Design